ИНТЕРВЮ С АДВОКАТ ИВАНЧОВ

Колко дълго се занимавате с право и защо работите това?

Идеята за адвокатската професия се зароди в мен от много ранна детска възраст и може да се каже, че винаги съм приемал адвокатурата за своя мисия. Всякога съм имал  едно чувство за призвание и осъзнатост.

Какво имате предвид под осъзнатост ?

Още от момента на стартиране на следването ми, започнах работа, като стажант в адвокатска кантора, за да може теорията да бъде облечена в практика. В края на петата ми година бях натрупал достатъчно опит, който определено ми даде конкурентно предимство, пред студентите, които не стажуваха. Дали беше лесно ? По никакъв начин – работа по 10 – 12 часа, посещения на учебни занимания, подготовка за изпити и т.н. Освен това, в 4-ти курс стартирах и едногодишна магистърска степен по специалност „Данъчна администрация“, която ми даде добър поглед върху данъчното законодателство. Общо взето не беше никак лесно. След дипломирането ми работех за кратко в 2 /две/ компании, лидери в сектори си, като юрисконсулт. За съжаление или не, това определено не задоволяваше жаждата ми за право, която бях продобил по време на стажантската ми работа. Исках да работя такова право, което реално да помага на хората и бизнеса да постигат желаните от тях резултати.

Концепцията за своя адвокатска кантора се зароди преди дълги години, като беше реализирана през януари 2016 г. Стартът, като всяко едно начало не беше никак лек, но с постоянство, целенасоченост и отдаденост към всеки един клиент, постигаме ръст всяка година. Вече 5 години клиентите ни получават високи нива на удовлетвореност, резултатност и задоволство.

Основното нещо, което дава тези резултати, е структурата от стъпки, която предоставяме на бизнеса и нашият индивидуален подход към всеки клиент, по който всяка една фирмена структура получава сигурност и съответствие на своите документи, действия и политики.

Така създадохме нашата собствено разработена програма за правна защита “SENTINEL”. Стратегиите в програмата са работещи и дават на бизнеса правна обезпеченост, която е ключова за устойчив ръст и развитие. Сега сме отдадени да помагаме на хората и бизнеса в техните цели и инициативи.

Кои са Вашите клиенти?

В Адвокатско дружество „Иванчов и Партньори“ работим със собственици на бизнес, изпълнителни директори и хора управляващи корпоративни структури. Помагаме на бизнеса да постига високи нива на превантивна сигурност и правна обезпеченост. Работим с компаниии в сфери като строителство, транспорт, преработватели, производители, всякакъв вид търговци, технологии, ИТ, аутсорсинг, счетоводство, маркетинг и много други.

Какво ще бъде, ако досега не сте работил с клиенти от нашия бранш?

Като Адвокатско дружество работещо главно с бизнес структури, нашият фокус в работата с всеки, е в две големи посоки:

1.) Да бъдат направени промени в насока, по която се разглеждат правните моменти и превенция на рисковете, чрез ясен фокус и дисциплина в преследването на резултатите.

и

2.) съответствие на действащата законодателна рамка – доказани стратегически подходи, които сме усвоили през годините.

Така че, независимо в кой отрасъл е бизнесът Ви, ние ще подходим с доказани методологии и стъпка по стъпка ще работим заедно за предвидимо развитие.

Какво е това, което правите за Вашите клиенти ?

Нашият фокус и на ръководената от мен Адвокатска кантора е към Вашите резултати. Точно затова, повече от десетилетие изучавам въпросите, които касаят бизнеса и компаниите. Благодарение на това, че се отдаваме напълно и изцяло на всеки казус, разрешихме значителен брой въпроси и предотвратихме още повече проблеми. Усъвършенствали сме се успешно да помагаме на хората и бизнеса не само да осъзнаят необходимостта от квалифицирана правна подкрепа, но и нейното прилагане. Аз самият, съм естествено силен в това да бъда фокусиран, дисциплиниран и се стремя да максимизирам резултата от наличните ресурси, което разбира се предавам на екипа си ежедневно.

Какъв е Вашият подход в правото ?

В разработената от мен програма за правна защита, аз и моят екип сме насочени към постигане на резултати за нашите клиенти. И независимо, че наричам пакетите си „Програма за правна защита“, те са много повече от това. Включили сме в тях много модели, опит, съвети и най-вече са анализирани нуждите на бизнеса в зависимост от неговата потребност. Осигуряваме креативни решения и най-добри техники, които Вие можете да приложите към Вашата ситуация. Ще имате постоянна подкрепа от мен и екипа ми.  Програмата е създадена така, че да бъдат предприемани стъпки, с които бизнесът да е подсигурен от правна страна.

И има причина това да е така.

От самото стартиране на работата в правната професия, аз инвестирах  много часове в обучение и работа. Повече от 10 години съм фокусиран върху правната материя. Изследвал съм специфичните нужди, в зависимост от големината на бизнеса – малък, среден или едър. Все пак потребностите на фирмите са различни и не само от гледна точка на големината, но и от това колко внимание се обръща на правните моменти. Безспорно е обаче, че всички имат нужда от сигурност. Затова създадох „SENTINEL” по начин, който да осигурява всичко това.

В “SENTINEL” от правна страна работим върху:

1.  Да не реализирате загуби, от които бизнесът Ви да страда.

2. Изрядност и съответствие на Вашите документи;

3. Да бъдете информирани за всяко законово изменение;

4. Избягване на скъпи и продължителни съдебни процеси;

5. Оценка на риска.

Работи ли “SENTINEL”?

Да. Можете да видите и мненията на някои мои клиенти като посетите тази страница.

Мога ли да се свържа с бивши или текущи Ваши клиенти, за да разбера от тях какво е да се работи с Вас?

Абсолютно. Окуражавам Ви да прочетете отзивите на моите клиенти тук. И след това може да пишете по имейл или дори да позвъните на тези от тях, които искате да попитате за допълнително мнение и да разберете какво  са получили от работата си с мен.

Как мога да съм уверен, че ще получа сигурност на бизнеса си?

Програмата за правна защита “SENTINEL“, която съм разработил и която ще е в основата на съвместната ни работа, е базирана на значителен опит и знания акумулирани от придобитата практика през годините, както и от редица семинари, обучения и дейности, във връзка с работата ни като Адвокатска кантора. Клиентите с които работим и са се доверили на нашата Адвокатска кантора, са постигнали правна сигурност и обезпеченост, която не биха постигнали, ако работеха сами.

Ще си върна ли инвестицията, която правя в програмата и правните услуги?

Категорично, Да! Посредством нашата експертиза Вие ще постигнете висока бизнез сигурност и и ще получите превантивната намеса при еветуални правни рискове. Идеята е всички правни документи да минават през нас, да оценяваме риска, да Ви даваме становища при инициативи, както и да осъществяваме процесуално представителство в случай на необходимост.

Искам да работя с Иванчов и Партньори. Какви са опциите, които имам?

Поздравления за това, че взимате решение да бъдете напълно подсигурени от правна страна. Ще се радваме да работим заедно. Програмата за правна защита „SENTINEL“ е  разделена на 3 пакета в зависимост от Вашите нужди. Можете да избирате измежду следните варианти:

Пакет „Премиум“

Тази опция е за бизнеси със значителна необходимост от правна подкрепа, интензивен документооборот и високо рискови операции. Тук получавате пълна и всеобхватна услуга, касаеща Вашите правни въпроси

Пакет „Разширен“

Тази възможност е за бизнеси със средна нужда от правна подкрепа. Програмата обхваща правни въпроси, по обем и обхват, необходими за оценка на риска, превенция на вреди и реализиране на възможности, с цел устойчив ръст на бизнес структурата.

Пакет „Основен“

Този пакет е за фирми с базова нужда от правна подкрепа. Програмата обхваща правни въпроси, внимание на които следва да обръща всеки един бизнес, с оглед перспективата си за растеж.

Харесва ми, искам да знам коя програма е за мен. Как да започна?

Чудесно! Една от отличителните разлики на хората, които са успешни, е, че взимат решения бързо за големите неща. Това умение ги води към постигане на резултати много по-бързо от останалите. Известно е, че повечето такива хора вземат решенията си с кураж, базиран най-вече и интуицията си. Така че, ако усещате, че да работите с нас, е за Вас и ще Ви донесе резултати, действайте.

Пишете на lawyer@ivanchovandpartners.com и или позвънете на тел. +359 893 483 463.

Ако не съм готов да започна, как мога да видя нещата, които правите, които все пак да ми носят полза?

Най-лесният начин е като се абонирате да получавате нашият информационен седмичен бюлетин по имейл или четете блога ни. С тях ще получавате информация относно актуални законодателни измения, съдебна практика, успешни истории и друга относима информация. За да се абонирате, отидете на: ivanchovandpartners.com

Аз все още имам въпроси, мога ли да се обадя?

Разбира се. Ако иматe въпроси, пишeте на lawyer@ivanchovandpartners.com или се обадете на +359 893 483 463 и ще Ви дадем отговори на всичко, което Ви интересува и ще Ви посъветваме коя е най-подходящата програма за Вас.

Да действаме:

Определяме успеха заедно !!!