ЕКСПЕРТИЗА

В Адвокатско дружество Иванчов и Партньори работим с компании от IT, технологичния и аутсорсинг сектор, които срещат сериозни затруднения поради несъотвествие или неосведоменост на закондателната рамка и биха желали техните документи, действия и политики да са правно издържани.

Това което ни отличава от останалите е, че се фокусираме върху развиване на експертиза в отрасъла. Това което още ни отличава е, че сме насочени към това нашите клиенти да бъдат правно обезпечени, чрез специализирани знания, като отговорност при грешка на изкуствен интелект, видове отговорност при ИТ аутсорсинг, неправилно действащ алгоритъм и съотвествие с действащото законодателство.

И благодарение на това нашите клиенти получават пълно съответствие на своята документация, действия и политики, както на българското, така и на европейското законодателство. Като резултат проверките от контролните органи винаги завършват положително, договорите им са бронирани и бизнесът им е подсигурен от правна страна. И най-хубавото е, че Адвокатската подкрепа се изплаща многократно, следствие на предотвратените проблеми и реализираните възможности.

Бихте ли искали да научите повече.

В случай, че проявявате интерес, моля да се свържете с нас на 0893 483 463 или да ни пишете на lawyer@ivanchovandpartners.com.