За нас

За Адвокатска кантора "Иванчов & Партньори"

Ние от Адвокатска кантора "Иванчов & Партньори" работим с нашите клиенти ръка за ръка. Удовлетворението и успехът на нашите клиенти са най-важните критерии за качество на нашата работа. Ние се фокусираме върху специално разработени концепции и индивидуални решения.

Акцентът ни е за почтеност и всеотдайност, опит и амбиция, а нашата цел е максимален резултат за Вас. Съветът ни е съобразен с вашите индивидуални цели и вашите дефиниции на успеха.

За нас доверието трябва да се заслужи. Правен съвет е въпрос на увереност. За нас няма нерешени правни въпроси, а само непотърсени решения. Успехът на нашите клиенти се приема като самоцел и задача за подсигуряване на Вашето бъдеще.

Ние не просто искаме нашите клиенти, да се доверят на качеството на услугата и нашата работа, но ние ви каним да спечелим това доверие чрез успешно реализирани проекти.

Владислав Иванчов

Управляващ съдружник

Адвокат Владислав Иванчов е основател и съдружник на Адвокатска кантора “Иванчов & Партньори”. Магистър по право, магистър по данъчно право и бакалавър по публична администрация.

Сфери на дейност: наказателно право, данъчно право, банково право, административно право, трудово право, наследствено право,процесуално представителство, европейско право и европейски регулации.

Езици: английски и немски

Цветелина Митева

Консултант

Цветелина Митева е магистър по право и квалифициран консултант към Адвокатска кантора “Иванчов & Партньори”.

Сфери на дейност: обществени поръчки, интелектуална собственост, патентно право, договорно и дружествено право.

Езици: английски и испански

Галерия